Tratamente naturiste. Medicina clasica.

 

Sanatatea e darul cel mai frumos si mai bogat pe care natura stie sa-l faca.


 

Bolnav cum sunt, de cativa ani, Intreb si eu, ca omul flet: De ce mai dau la doctori bani, Cand sanatatea n-are pret?!

sâmbătă, 16 ianuarie 2010

Ulcer duodenal

Tratamente naturiste pentru ulcer.Medicina Clasica




Ce este si care sunt cauzele?
Ulcerul este o iritatie mai mare decat cea de la gastrita si in peretele stomacului se face chiar si o mica (sau mai mare) rana care la radiografia facuta cu bariu apare ca o gaura = nisa.
In mod normal exista un echilibru intre secretia de suc gastric (care contine acid clorhidric) si mecanismele de aparare ale stomacului impotriva sucului gastric.
Daca acest echilibru se strica, apar gastrita sau ulcerul.

Tratamente naturiste pentru ulcer. Medicina Clasica.


Terapia prezentata in urmatoarele randuri a fost verificata pe sute de pacienti, cu efect rapid pentru puseul acut, urmand ca dupa 10 zile de tratament sa fie eliminata si cauza care l-a produs.


Se bate un albus de ou proaspat cu o lingurita de zahar pudra si o lingura de ulei de masline, pana se face crema. In fiecare dimineata se va lua din acest amestec, pe stomacul gol, cate o lingura, vreme de 10 zile. Se poate adauga si un varf de cutit de praf de argila, de preferat alba-caolin, sau gri.

Timp de 35 de zile, se va consuma zilnic 1-2 cani de ceai de patlagina, care se gaseste la toate farmaciile. Rana se va inchide complet. Ceaiul trebuie putin indulcit.

Semintele de mustar [1 lingurita] luate cu 30minute inaintea meselor principale sunt un bun remediu impotriva ulcerului duodenal.


Se folosesc 3 sau 6 oua, 1/2 litru ulei de masline, 1/2 kg miere de albine de salcam, 250ml alcool rafinat, 1 litru ceai de sunatoare, fiert pana ce ajunge la jumatate [se folosesc 4 lingurite de planta la 1 litru de apa in clocot] sucul de la 3 lamai. Se amesteca toate ingredientele si se lasa la macerat 14 zile dupa care se iau 2 lingurite dimineata pe stomacul gol pana la epuizarea intregii cantitati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu